El conseller Josep Rull tanca el cicle de conferències del Cercle

El passat divendres 28 d’octubre, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va impartir la conferència “Les comunicacions estratègiques a Lleida en una Catalunya independent”. La conferència va servir al conseller per donar resposta a la reivindicació de la Plataforma Pro-Autovia Tàrrega-Balaguer-Alfarràs de la qual el Cercle n’és entitat fundadora. El conseller va assenyalar que la crisi econòmica ha fet replantejar la manera de projectar infraestructures i que l’aposta del Govern per la carretera C-53 és fer-hi una via 2+1, que satisfaci les necessitats del trànsit i que millori la seguretat. En aquest sentit, el primer pas serà la construcció de variants a les diferents poblacions de l’eix.

La conferència, que va cloure el cicle “El marc institucional, econòmic i territorial en una Catalunya independent”, va comptar amb la presència de l’alcalde de Balaguer, Jordi Igansi Vidal, de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, del diputat al Parlament Antoni Balasch i dels diputats a la Diputació de Lleida Rosa Pujol i Eloi Bergós.

Posteriorment va tenir lloc un sopar-col·loqui al Restaurant Cal Xirricló.

 

 

Balaguer, 7 de novembre de 2016.