La consellera Serret exposa els reptes de l’agricultura en una Catalunya independent

El passat divendres 16 de setembre, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, va ser l’encarregada d’impartir la conferència“El desenvolupament agroalimentari i mediambiental en una Catalunya independent”. En el decurs de la xerrada, la consellera va assenyalar els principals reptes de l’agricultura en una Catalunya independent i va explicar que el seu departament està treballant en la configuració legal i institucional del sector en un eventual Estat català.

L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, s’emmarca en el cicle de conferències organitzat pel Cercle de Promoció Econòmica i d’Iniciatives de Balaguer i Comarca. Posteriorment va tenir lloc un sopar-col·loqui al Restaurant Cal Xirricló.