El conseller Jordi Baiget obre el nou cicle de conferències del Cercle

El conseller Jordi Baiget obre el nou cicle de conferències del Cercle

El passat divendres 20 de maig, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va visitar Balaguer per impartir-hi la conferència “Reptes i possibilitats econòmiques en una Catalunya independent”. Amb aquesta xerrada, Baiget va inaugurar el nou cicle de conferències del Cercle de Promoció Econòmica i d’Iniciatives de Balaguer i Comarca que portarà a la ciutat diversos consellers per parlar del moment polític actual i de les perspectives de futur.

L’acte, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament, va comptar amb la presència de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i dels diputats de Junts pel Sí al Parlament Antoni Balasch i Montserrat Fornells. En acabar, hi va haver un sopar-col·loqui al Restaurant Cal Xirricló.

DSC_3607     DSC_3644

DSC_3643   DSC_3645

DSC_3669